За нас

За нас

Защо да изберете нас

 

ДЕСЕТИЛЕТИЯ ОПИТ

С вече десетилетия опит семейна фирма „АЙКО ТРЕЙД“ ООД, продължава да се развива, включва десетки служители, някой от които са със над 30 години опит в пиротехническите илюминации. Нашите пиротехници познават държавните и местните закони и разпоредби и работят в тясно сътрудничество с местните власти, за да ви дадем най-доброто пиро – шоу и не на последно място най-безопасното.

ШОУ ДИЗАЙН

Ние от АЙКО ТРЕЙД ООД ще Ви предложим шоу дизайн от европейска  класа и ще разработим специално за вас изживяване в света на фойерверките. Включваме ефекти които поддържат темата на вашето събитие, вплетено с артистичното използване на цветове и звук,за да зарадваме вашите гости, създавайки спомени за несравнимо събитие.

КАЧЕСТВЕНИ ФОЙЕРВЕРКИ

Ние от АЙКО ТРЕЙД ООД бихме могли да използваме по-евтина пиротехника , но отказваме да направим това. Качеството на нашите продукти допринася за ангажираност с безопасността , цветовете и тяхната яркост,времето на самите ефекти във въздуха и общата интензивност на самия ефект. Не правим компромис с качеството на изделията.

КАЧЕСТВЕНО ОБОРУДВАНЕ

Ние от АЙКО ТРЕЙД ООД имаме достъп до най-съвременното оборудване. То осигурява значителна гаранция за безопасност,точно време на изстрелване, което се изисква за хореография на ефектите ,които са в синхрон с музика , за да може вашите гости да се докоснат и изпитат нашата емоция .

ЕКСПЕРТИ ПО ПЛАНИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

Можете да се занимавате с много неща за вашето събитие, но когато става въпрос за планиране на пиротехническо шоу АЙКО ТРЕЙД ООД Ви дава спокойствие. Ние сме професионални организатори на пиротехнически събития и шоу програми,фокусирани върху една цел- да Ви предоставим най-доброто  с най-малко главоболия и на най-добра цена.

НАШАТА МАНТРА И КУЛТУРА

Нашата мантра е проста – изслушваме внимателно нашите клиенти, общуваме с тях на всяка стъпка и надминаваме техните очаквания. Нашата култура е съсредоточена около доволни клиенти и страхотно обслужване и ние се стараем да правим това всеки ден. Работим във всякакви мащаби от малки пиро-зари до огромни общински и корпоративни пиро-спектакли и пиро-мюзикъли.

КОГАТО ИСКАТЕ ДА ВИ ЗАБЕЛЕЖАТ…..

Всичко е възможно ,затова ни се обадете сега на тел: 0878 27 97 37

Нашата история

 

Айко Трейд ООД – Нашата история !

Айко трейд ООД е семейна фирма занимаваща се с търговия на промишлени стоки от 1990г. Всички членове на фирмата ни са пристрастени към фойерверките на любителско ниво. Поради тази причина през 2000 година Айко Трейд ООД разширява своята дейност, навлизайки на пазара за фойерверки , провеждане на пиротехнически спектакли и шоу програми. Вече над 20 години със своя млад и високо квалифициран екип, отдадени на работата си и стриктно спазващи политиката – „БЕЗОПАСТНОСТА НА ПЪРВО МЯСТО“ ръководен от професионалисти с дългогодишен стаж като взривчици и лицензирани пиротехници, Айко Трейд ООД бързо става лидер при провеждането на пиротехнически спектакли и шоу програми, както и в продажбите на любителска и професионална пиротехника и консумативи.За нас пиотехниката и фойерверките се превърнаха в начин на живот без който не можем и имаме удоволствието да вършим нещо, което за нас не е само работа а хоби и страст.

Работейки в сътрудничество с лидерите на пазара за пиротехника – Енигма, Айко Трейд ООД предлага богат избор на
любителски и професионални пиротехнически изделия, консумативи и материали; сценични и предсценични ефекти за открито и закрито.

На територията на цялата страна Айко Трейд ООД предлага организиране на пиротехнически
спектакли и шоу програми (по универсални схеми или подбрани от клиента артикули) от професионални и любителски фойерверки.
Високото качество на работа и консумативи, както и високият професионализъм на екипа, ще направят запомнящо се Вашето фирмено
парти, откриване на нов обект, сватба, рожден ден, презентация, концерт, промоция, новогодишен, национален празник и др.

Дългогодишното присъствие на българския пазар и качеството на предлаганите стоки, прави фирмата водеща в областта на
професионалната пиротехника.

Освен пиротехническите изделия , нашата фирма предлага изключително голямо разнообразие от продукти в хоби сектора. В нашите магазини ще намерите абсолютно всичко за :

 

ФОЙЕРВЕРКИ

ЛОВ

РИБОЛОВ

 ПАРТИ СТОКИ

ТУРИСТИЧЕСКИ СТОКИ